Sofienbergkorets julekonsert "A Ceremony Of Carols" AVLYST!

Søndag 19. desember kl. 19.00 holder vi vår tradisjonelle julekonsert. Vi ser frem til å presentere Benjamin Brittens "A Ceremony Of Carols" med Uno Alexander Vesje på harpe og sopran Sandrine Schau. I tillegg blir det et knippe kjente og kjære julesanger.

19/12/21

Etter avlysning i fjor gleder vi oss veldig til å holde julekonsert igjen. Vi har delt konserten i to, der dere i første del vil få oppleve Benjamin Brittens vakre og originale verk "A Ceremony Of Carols". Her har vi med Uno Alexander Vesje på harpe. Harpen fungerer både som solist og akkompagnement gjennom verket. Vi er også heldige som har fått med oss sopran Sandrine Schau.

Benjamin Britten skrev mesteparten av verket på en sjøreise fra USA til England midt under krigen i 1942. Det hadde opprinnelig en bestilling på en harpekonsert, men det ble i stedet et verk for kor og harpe. De fleste satsene er skrevet til tekster fra "The English Galaxy of Shorter Poems" og de er skrevet på middelalder-engelsk.

Andre del består av kjente jule-sanger og -salmer, som vi er glad i og gjerne synger igjen og igjen, med noen overraskelser fra år til år.

Dørene åpner 18.30 og før konsertstart byr vi på pepperkaker og gløgg.


Sted: Sofienberg kirke, Rathkes gate 18.

Billett kan kjøpes i døra eller på Ticketmaster.

Billetter 180, student 150, barn 12 år og yngre gratis.