Bli medlem

Sofienbergkoret tar inn nye medlemmer våren 2022. Før du prøvesynger hos oss, kan du avtale å bli med på en øvelse eller to. På den måten kan du teste ut om vi er et kor som passer for deg. Nye medlemmer bør ha litt sangtrening og gehør. Det er også en fordel om du kan lese noter, men dette er også ferdigheter du kan lære underveis.

Denne våren har vi et spennende repertoar der Messe i G-dur av Schubert er hovedverket, i tillegg til et knippe andre klassiske perler for kor. Høsten 2022 planlegger vi en utenlandstur. I tillegg blir det en større oppsetning i forbindelse med korets 50-års jubileum høsten 2022.

Slik foregår prøvesang

Når du prøvesynger blir du bedt om å synge en selvvalgt sang uten akkompagnement, en bladlesingsoppgave, samt noen tekniske øvelser for å sjekke register og klangfarge. Prøvesangen holdes av dirigenten vår Alvilde Riiser og en av korets sangere.

Hva får du som sanger i Sofienbergkoret?

En kveld i uka gir vi deg et pustehull fra hverdagsmas der du kan glemme alt annet og konsentrere deg om musikk og sang. Du får utvikle deg som individuell sanger gjennom god sangteknisk veiledning. Du får være en del av større oppsetninger sammen med  profesjonelle musikere og solister når vi setter opp større verk. Andre ganger holder vi mindre konserter der vi synger alene eller med orgel.

Hva forventer vi av våre sangere?

Vi ønsker å være et kor som mestrer de verkene vi holder på med. Da er vi avhengige av at alle kommer på øvelser og i tillegg øver litt hjemme.Som sanger hos oss forventer vi at du kommer på øvelser hver tirsdag 18.30 - 21.00, deltar på et seminar hvert halvår, synger på noen gudstjenester i løpet av året og synger tre-fire konserter i året.
Noen ganer har vi dugnader for å få inn litt ekstra penger. Dette kan for eksempel være å stille som sanger på dirigentkurs.

Hva koster det å være med i koret?

Alle medlemmer må betale kontingent hvert halvår. Det er redusert pris for studenter og arbeidsledige. Satsene er 1 100 kroner for vanlige medlemmer og 600 kroner for studenter/trygdede.

Bli med!

Bli med i et trivelig miljø med mange ulike mennesker som har en ting felles: et hjerte for gode koropplevelser
Har du lyst til å bli med? Send en e-post til inntak@sofienbergkoret.no så avtaler vi veien videre. 

Bli medlem

Send oss dine kontaktopplysninger, så tar vi kontakt og avtaler veien videre.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Galleri

Her er noen glimt fra turen vår til Bratislava sommeren 2019. Vanligvis stiller vi ikke i bunad, men denne gangen var vi i utlandet og sang folketoner, så da synes vi det passet.