Syng med oss!

Gamle Aker kantori tar nå inn tenorer og basser, alter og sopraner. Du kan melde fra om at du er interessert og bli med på en øvelse. Kom gjerne på de to første øvelsene våre 29. august og 5. september 2023.

Hvis du liker deg, avtaler vi en prøvesang. Når du får starte i koret, vil avhenge litt av hvor vi er i innøving av nytt stoff.  

Nye medlemmer bør ha litt sangtrening og gehør. Det er også en fordel om du kan lese noter, men dette er også ferdigheter du kan lære underveis.

Slik foregår prøvesang

Når du prøvesynger blir du bedt om å synge en selvvalgt sang uten akkompagnement, en bladlesingsoppgave, samt noen tekniske øvelser for å sjekke register og klangfarge. Prøvesangen holdes av dirigenten vår Alvilde Riiser og en av korets sangere. Vi legger vekt på at prøvesangen skal oppleves så hyggelig som mulig uansett hvilket nivå du er på.

Hva får du som sanger i Gamle Aker kantori?

En kveld i uka gir vi deg et pustehull fra hverdagsmas der du kan glemme alt annet og konsentrere deg om musikk og sang. Du får utvikle deg som individuell sanger gjennom god sangteknisk veiledning. Du får være en del av større oppsetninger sammen med  profesjonelle musikere og solister når vi setter opp større verk. Andre ganger holder vi mindre konserter der vi synger alene eller med orgel. I tillegg får du synge i Oslos eldste kirke med en flott akustikk - Gamle Aker kirke - når den er ferdig med oppussingen som nå foregår.

Hva forventer vi av våre sangere?

Vi ønsker å være et kor som mestrer de verkene vi holder på med. Da er vi avhengige av at alle kommer på øvelser og i tillegg øver litt hjemme. Som sanger hos oss forventer vi at du kommer på øvelser hver tirsdag 18.30 - 21.00, deltar på et seminar hvert halvår, synger på noen gudstjenester i løpet av året og deltar på våre konserter (3-4 i året). Det er selvsagt mulig å melde forfall dersom noe spesielt hindrer deg i å komme.

Hva koster det å være med i koret?

Alle medlemmer må betale kontingent hvert halvår. Det er redusert pris for studenter og arbeidsledige. Satsene er 1 150 kroner for vanlige medlemmer og 650 kroner for studenter/trygdede.

Bli med!

Bli med i et trivelig miljø med mange ulike mennesker som har en ting felles: et hjerte for gode koropplevelser
Har du lyst til å bli med? Send en e-post til inntak@gamleakerkantori.no så avtaler vi veien videre. 

Bli medlem

Send oss dine kontaktopplysninger, så tar vi kontakt og avtaler veien videre.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Galleri

Her er noen glimt fra turen vår til Bratislava sommeren 2019. Vanligvis stiller vi ikke i bunad, men denne gangen var vi i utlandet og sang folketoner, så da synes vi det passet.